GlavnatraziMapa sajta
 
 

Litofitomaske

maska umivanjeKOMPLEKSNI PROGRAM ZA ŽENE, MUŠKARCE I TINEJDŽERE
HIDRIRA, HRANI I ŠTITI KOŽU.

 

 

 

 

 

Uvlažava, hrani, štiti

  

Učenjem u Novosibirskom napravljena je nova, savršeno unikatna suva kozmetika za njegu lica i tijela ’’Tajna Ljepote’’, koja se rodila na fizici, hemiji, mineralogiji, pedstavljenim biofizičkim i hemijskim svojstvima kože, fitoterapiji, kozmetologiji, i učenju narodnih i drevnih recepata.

Svaki preparat je unikatna kompozicija suvih prirodnih sastojaka: minerala vulkanskog porijekla, prirodnih soli, planinske gline, ljuskica raži i pšenice, zbira ljekovitih biljaka, razrađenih po specijalnoj tehnologiji, i bakra.

Kozmetika se priprema neposredno pred korišćenje putem razblaživanja toplom vodom. Nikakvi konzervanti! Nikakve ’’hemije’’! Optimalni rok trajanja u uslovima čuvanja! Rezultati ispunjavaju očekivanja:

·        Efekat primjene litokompleksa i litofitomaske linije ’’Tajna Ljepote’’ može se uporediti jedino sa radikalnim kozmetičkim procedurama: plastičnom hirurgijom, hemijskim pilingom;

·        Proizilazi smjena tipa kože: masna, suva i mješovita koža postaju normalne;

·        Radikalno odklanjanje akni, mitisera, bubuljica.

Visoko hranjivo dejstvo maski objašnjava se zbog bogatih mikroelemenata, noebhodnih za sintezu bjelančevina, procesa detoksikacije, antioksidantne zaštite, zbira mikromolekula, ne prevazilaze fizičku normu. U sastavu litofitomaski nalazi se i gvožđe, cink, magnezijum, kalijum, fosfor, silicijum, natrijum, marganec, sumpor i dr.

Bezprijekornim dostojanstvom suve kozmetike ’’Tajna Ljepote’’ pokazuje se:

·        100 % prirodni sastav;

·        Prekrasno čisti, omekšava, uvlažava, i oporavlja svaki dio kože;

·        Prirodna aroma prirodnih trava litofitomaski osposobljuje relaksirajuće zadovoljstvo.

·        Potpuno odgovara tendenciji ka kozmetičkim sredstvima potpuno prirodnog porijekla.

 

Litofitomaske ’’Tajna Ljepote’’ imaju rok trajanja 2  godine i čuvaju svoja ljekovita svojstva svo vrijeme, pri uslovima dobrog čuvanja. Preporučuje se da se preparat čuva na sobnoj temperaturi u zatvorenoj kutiji, ne dopustiti prolaz vlage unutra. Preparat je apslutno bezopasan, nema protivpokazujuće efekte.

 

Sposobnost primjene

·        Prije nanošenja maske kožu očistiti litokompleksom ’’Tajna Ljepote’’

·        Prilikom procedure (10 – 15 minuta) nedopustiti da se preparat osuši na koži.

 

 

Njega kože lica

Prije procedure

Okvasite lice vodom, na mokru ruku sipajte malo litokompleksa, ’’Tajna Ljepote’’, jednu čajnu kašičicu bez vrha. Drugom mokrom rukom napravite malu kašicu do izgleda ’’mokrog pijeska’’.

Zatim krajevima prstiju nanesite kašicu nježnim pokretima na kožu lica uključujući i oblast oko očiju. (Pri upadanju preparata u oči može doći do blagog peckanja, zbog prirodnih soli. Za odklanjanje tog oosjećaja prosto umijte oči vodom). Preparat je potrebno samo nanositi a ne i utrljavati.

Ostavite litokompleks na koži 1 minut, poslije operite vodom. Ako je na vašem licu bila kozmetika obavezno prije procedure očistite šminku sa očiju, ostatatak će prekrasno očistiti litokompleks.

Procedura

Prašak maske (na primjer 1 čajna kašičica) pomiješati sa vodom temperature 60 – 90 stepeni, do izgleda pavlake. Tako dobijnu masku stavljati na očišćenu kožu lica na 10 do 15 minuta, poslije čega oprati vodom. U tom periodu ne dopustiti da se maska osuši na koži, da ne bi došlo do toga potrebno je prskati vodom lice krajevima prstiju ili prosto prekriti mokrom maramicom.

Takvom procedurom se preporučuje stavljati masku i na oblast vrata i dekoltea. Za dobijeni efekat zatezanja potrebno je sprovoditi svakodnevnu proceduru po 10 – 15 minuta 30 dana, drugi mjesec svaki drugi dan, treći mjesec, svaki treći dan. Za održavanje dodtignutog efekta sprovoditi proceduru 2 puta nedjeljno. Efekat poslije jedne eprocedure traje 2, 3 dana, a poslje završetka cijelog kursa najmanje pola godine.

Njega kože tijela

Litofitomaska može da se nanosi na bilo koji dio kože poslije čišćenja pomoću litokompleksa ’’Tajna Ljepote’’. Regularna procedura pokazuje jako izraženi efekat podmlađivanja i oporavljanja kože tijela: zeteže kožu grudi i stomaka, ustanovljuje normalno zadržavanje vlage u koži, odklanja pigmentne fleke, postepeno udaljuje bubuljice, smanjuje osjećaj umora u kičmi i nogama. Koliko se često koristi procedura je idividualno, ali ne ređe od jedan put u nedelji.

Maska se može koristiti u bilo kojem uzrastu. Regularna njega kože pomoću ’’Tajna Ljepote’’ dovodi do ozdravljenja, koža postaje sjajna i lijepa, potrebno joj je manje kozmetike, kako za tradicionalnu njegu tako i dekorativnu. Koža dobija svježi i zdravi izgled.

Za kosu: prije primjene ove maske za kožu glave, poželjno je očistiti vlasište litokompleksom ’’Tajna Ljepote’’. Za to su potrebne 2 supene kašike litokompleksa, razmutiti vodom do izgleda mokrog pijeska, a zatim nanijetu smjesu na okvašenu kožu glave na 10 minuta. Za to vrijeme paziti da se preparat ne osuši na glavi. Poslije odeređenog vremena detaljno oprati vodom. Uzeti 2 supene kašike maske , staviti u posudu, razmutiti vodom temperature ne manjom od 70 stepeni do izgleda pavlake, i nanijeti na kožu glave. Omotati kesom ili kapom, utopliti peškirom. Kroz 20 - 30 minuta oprati vodom.

 

 

Nazivi i osnovne biljne komponenete maski