GlavnatraziMapa sajta
 
 

Lady Royal

Da bismo napravili ovu liniju krema sproveli smo nekoliko biohemijskih i biofizičkih istraživanja mlade i stare kože. Upoređujući mikroelemntni sastav kože dobili smo sastojke koji REALNO utiču na podmlađivanje kože i cijelog organizma.

LINIJA KREMA "Lady Royal"

Linija krema "Lady Royal" je napravljena na osnovu naučniih istraživanja biohemijskih i biofizičkih osobenosti mlade i stare kože. Upoređujući mikroelemente i biohemijski sastav mlade kože, u novu seriju krema uveli smo komponenete koje koža gubi uzrastom. Posebnu pažnju smo posvetili zadržavanju vlage u koži.
Kreme linije "Idealna koža" imaju polutečnu konsistenciju, lako se upijajau, ne ostavljaju masni sjaj, mogu se svakodnevno primjenjivati za njegu kože, dobre su kao podloga za šminku.
Masni sastojci kreme ne sadrže sintetičke masnoće. Prirodno bilje i životinjska mast, koje ulaze u sastav krema, prisvajaju se za tkivo epidermisa kože i uključuju se u sastav lipidne barijere. Ingredientni sastav u svakoj kremi odgovara rješenju sledećih problema:

  • podržava sintezu strukture bjelančevina kože – kolagena i elastina;
  • normalno obnavlja tkivo kože;
  • štiti je od ultraljubičastih zraka;
  • jača zaštitni imunitet;
  • usavršava krvotok (zategnutost) kože.      

 

 

 

       

 

 

U sastav krema ulaze eksrakti biljaka Sibira i Altaja, rijetkih morskih životinja dalekog istoka Rusije, visokokvalitetnih efirnih ulja iz egzotičnih južnih krajeva.
U kreme je uvedena minimalna količina konzervanta koji se uništava pri temperaturi od 37 – 40 C, i ne smeta normalnom dejstvu ćelija.
Preporučuje se da se krema nanosi na kožu poslije čišćenja pomoću litokompleksa, koji osposobljuje proniknuće hranljivih komponenti kroz površinski sloj kože. 

Serija krema ’’Lady Royal’’ postoji u 23 kompozicije: na tom spisku su kreme za kožu raznih tipova: normalnu, suvu i masnu, krem za oblast oko očiju, za ruke, za noge, krem-lifting, krem poslije brijanja, hranljive kreme, balzam za usne, krema za sunčanje, itd.
Kreme linije ’’Lady Royal’’ ovladavaju visoko biološkom aktivnošću, mnogi sastavi su unikatni u svjetskoj praksi. Regularno primjenjivanje krema zajedno s litokompleksom i kozmetičkim maskama serije ’’Tajna ljepote’’ oporavljaju vodeno-slojeviti balans kože, normalizuju nivo antioksidanata, stimululišu sintezu kolagena, usavršavaju konturu lica, smanjuju tempo satrenja kože.

Instrukcije za primjenu:

Očistiti kožu pomoću litokompleksa (dovoljno je umiti lice i vrat na 20 sekundi), i poslije 10 minuta , kada se koža osuši, nanijeti na kožu masažnim pokretima 1-1,5 g kreme. Ne preporučuje se izlazak napolju u hladnim uslovima dok se krema potpuno ne upije  (ne ranije od 20-25 minuta poslije nanošenja kreme).

Vitallifting krema

Krema za oblast oko očiju

Krema za noge

Krema za problematičnu kožu

Krema za ruke

Zaštitna krema

Lifting krema

Mlijeko za čišćenje

Krema za intezivnu ishranu

Krema poslije sunčanja

Krema za regeneraciju

Tonizirujuća krema

Hidratantna krema

Univerzalna oporavljujuća krema

Balzam za usne